lauantai 27. lokakuuta 2012

Ensimmäiset 2 päivää

Keskiviikko oli ensimmäinen kokonainen päivä Australiassa. Heräsimme jo kuuden aikaan aamulla. Täällä aurinko nousee jo viiden jälkeen ja linnut aloittavat joka-aamuisen konsertin, joten paikallisetkin heräävät aikaisin. Vastaavasti ilta pimenee nopeasti jo kuuden jälkeen ja monet menevät aikaisin nukkumaan.

Keskiviikko kului mukavasti paikallisissa ostoskeskuksissa kierrellen. Ensin kävimme heti aamusta Australia Fair'ssa, joka sijaitsee Southportin keskustassa n. 10 kilometrin päässä täältä Coombabahsta. Sieltä ostimme bussikortit ja jatkoimme matkaa bussilla Pacific Fairiin. Se on jättiläismäinen ostoskeskus n. 20 kilometrin päässä. Kävimme puhelinliikkeessä tutustumassa kännykkäliittymiin, mutta ne ovat niin erilaisia verrattuna suomalaisiin, ettemme uskaltaneet vielä hankkia niitä.

Australia Fair, Southport

Torstaina oli samanlainen päivä: heti aamusta ostoskeskukseen. Menimme kylämäiseen Harbour Towniin. Se on "avoin" ostoskeskus, jossa liikkeet ovat katujen varsilla. Sieltä ajoimme Ericin tädin autolla Runaway Bayn ostarille, missä kävimme ruokakaupassa. Australiassa on hauska käydä ruokakaupoissa, kun kaikki tuotteet ovat erilaisia kuin Suomessa. Kaupassa kuluu paljon aikaa etsiessä juuri niitä oikeita tuotteita.

Harbour Town

Parissa päivässä kiersimme niin paljon kauppoja, että nyt riittää vähäksi aikaa! Juuri mitään ei tullut kuitenkaan ostettua, kuin varvassandaalit ja aurinkorasvaa. Niillä pärjää pitkälle :)

Meidän kyläpaikan tie


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti