tiistai 30. lokakuuta 2012

AUTO!

Pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen saimme vihdoin oman auton! Maanantaina saimme puhelinsoiton myyjältä, että paperit on kunnossa ja auto valmiina noudettavaksi. Auton myyjä oli mukava irlantilainen mies, joka on lähdössä perheineen takaisin Irlantiin. Auto oli myyjän tytöllä käytössä koulumatkoilla, joten kilometrejä on kertynyt suhteellisen vähän. Myyjä oli auton toinen omistaja.


Tällä autolla on nyt sitten tarkoitus matkustaa ympäri Australiaa. Se on vuoden 1999 Mitsubishi Magna, 3.5 litrainen V6 ja 201hp! Mittarissa on 188400km. Tärkein lisävaruste Australiassa on varmasti ilmastointi. Ilman sitä ei pitkälle ajella. Takakontti on todella tilava, mikä sopii hyvin meidän tarpeisiin. Autoon on juuri tehty huolto ja "katsastus", ja se sai hyvät paperit. Nyt sillä uskaltaa lähteä pidemmälle reissulle.


Tänään kävimme ajelemassa ympäriinsä ja hoitamassa asioita. On kyllä hyvä auto! Kotiin palattuamme Eric innostui tietysti heti pesemään ja vahaamaan sen. Täällä vahaaminen on erittäin tärkeää varsinkin tummille autoille, sillä polttava aurinko pilaa maalin nopeasti. Ja lepakot kakkivat syövyttävää mönjää, joka on myös suuri uhka maalipinnalle.

Huomenna on vuorossa pankkitilin avaaminen, auton rekisterimaksun hoitaminen, puhelinliittymien avaaminen ja veroasioiden selvittäminen. Eli erittäin mukava päivä tiedossa...

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti