lauantai 24. marraskuuta 2012

Mission Beach

Matkalla Cairnsista Townsvilleen pysähdyimme Mission Beachille yhdeksi yöksi. Löysimme mukavan pienen leirintäalueen ihan meren rannasta, mutta normaalista telttapaikasta poiketen otimmekin yön asunnossa. Tuntui niin ihanalta nukkua oikeassa sängyssä puoleentoista viikkoon ja istua sohvalla! Asunnossa oli myös pieni keittiö, jääkaappi (!) ja suihku sekä vessa. Vau mitä luksusta! Kun olimme asettuneet taloksi, lähdimme Mission Beachin pieneen keskustaan ja päärannalle kävelemään. Rannalle päästyämme aurinko alkoi laskea ja värjäsi maisemat kauniiksi.

Mission Beachin keskusta

Ranta oli täynnä erikokoisia reikiä, joita ravut kaivavat.

Rantautunut pala korallia

Rapu kaivaa koloa :)

Ranta oli täynnä simpukan kuoria ja paloja koralliriutasta. Keräsimme muutamia simpukoita, mutta koralleja emme uskaltaneet ottaa. Korallit on rauhoitettu ja niiden kerääminen on erittäin kiellettyä. Olisi vaikea todistaa tullissa, että keräsimme korallit kuolleena rannalta emmekä ottaneet niitä merestä...

Kun ilta pimeni, palasimme takaisin majapaikkaamme ja teimme ruuaksi tacoja. Yöllä nukuimme kuin tukit ja aamulla aikaisin piti taas jatkaa matkaa. Ennen lähtöä veimme auton vielä korjaamolle öljynvaihtoon. Nyt uskaltaa taas ajaa pitkiä matkoja!

Sitten matka jatkui kohti Townsvilleä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti