tiistai 19. helmikuuta 2013

Eka ilta Melbournessa

Saavuimme Melbourneen sunnuntaina kuuden aikaan, kun olimme viettäneet ensin koko päivän Great Ocean Roadilla. Olimme varanneet viikkoa aikaisemmin huoneistohotellista asunnon neljäksi yöksi. Tämä oli ensimmäinen kertamme Melbournessa, joten halusimme viipyä vähän pidempään kuin monissa muissa paikoissa. Tietysti isossa kaupungissa on aina enemmän katseltavaa kuin pienemmissä paikoissa. Huoneisto oli mahtava! Se oli kivan kokoinen kaksio olohuoneella, makuuhuoneella ja keittiöllä sekä isolla kylpyhuoneella, jossa oli kylpyamme. Luksus! Se oli edullinen (yksi yö n. 65€), koska se sijaitsi n. 2 kilometrin päässä keskustasta hiljaisella asuinalueella. Melbourne olikin yksi niistä muutamista kohteista, joihin päätimme jo matkan alussa panostaa, maksoi mitä maksoi.

Pieni kuja, jota pitkin ajettiin hotellin parkkipaikalle talojen sisäpihalle.


Olimme todella väsyneitä pitkän päivän vuoksi, joten päädyimme vain kävelemään hotellilta keskustan liepeille syömään. Oli pakko mennä lempiravintolaamme Wagamamaan (taas!), sillä viimeksi, kun vierailimme Sydneyn Wagamamassa, saimme alennuskortin, jolla saisi toisen pääruuan ilmaiseksi. Tänään kortti oli viimeistä päivää voimassa. Koska yritämme pihistellä budjetissa, minkä voimme, niin tämä tilaisuus piti käyttää hyödyksi :) Kävelimme keskustaan kahden ihanan puiston läpi, Fitzroy Garden ja Treasury Garden, jotka olivat lähellä meidän hotellia. Kaupungit, joissa on paljon puistoja, ovat kyllä ehdottomasti parhaita! Wagamama oli puistoista vain parin korttelin päässä, joten emme joutuneet kävelemään pitkää matkaa.


Wagamama ei pettänyt tälläkään kertaa, vaan vedimme napamme täyteen ihania herkkuja. Heillä oli sattumoisin joku kampanja päivä, ja saimme yhden jälkiruuan ilmaiseksi. Eli lopulta söimme pää- ja jälkiruuat ja maksoimme vain yhdet molempia. Ei hassumpaa. Kun olimme täynnä, palasimme takaisin hotellille valmistautumaan seuraavaan päivään. Päivään, jona valloittaisimme Melbournen :)

Ericin pääruoka, chili ramen.

Sonjan pääruoka, riisiä ja kanaa.

NAM! Wagamaman pahamaineinen mutakakku wasabi-suklaakastikkeella ja vaniljajäätelöllä.
Tämä annos on jo ehkä liiankin tuttu :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti