perjantai 28. joulukuuta 2012

Christmas

Abby odottaa joulupukkia :)

Joulu tuli ja meni nopeasti. Vietimme osaksi australialaista, osaksi suomalaista joulua. Jouluaattona lähdimme keräämään syöttejä Joulupäivän kalastusretkelle ja illalla söimme jouluruokaa ja jaoimme lahjoja. Jouluaaton ruokapöydästä löytyi niin kinkkua, lanttulaatikkoa, graavilohta kuin lohkoperunoitakin. Joulupäivänä heräsimme aikaisin aamulla ja lähdimme kalaan. Illemmalla nautimme herkullisia mereneläviä. Tapaninpäivänä menimme elokuviin katsomaan uutta Hobitti-elokuvaa Ericin serkun kanssa. Harbour Town -ostoskeskus oli niin täynnä ihmisiä, että koko suuri parkkialue oli äärimmilleen täynnä. Autoja parkkeerattiin teiden varsille ja nurmikoille... Vuoden suurimmat alennusmyynnit alkoivat, eikä kauppoihin päässyt kunnolla edes sisälle. Huh mikä ahdistus! Pitää varmaan kiertää kaupat kaukaa seuraavat pari viikkoa...

Jouluaatto

"Lisää kinkkua, kiitos!"

Kaiken kaikkiaan oli ihana, rauhallinen ja lämmin (!) joulu. Ei ollut kiire minnekään ja kaikilla oli hyvä mieli :) Lisäksi kukaan ei jäänyt ilman lahjoja.

Tietysti suomalaisena ajattelee, että lumi, pimeys ja kylmyys kuuluvat jouluun, mutta kerrankin oli kiva kokea jotain erilaista.

"Missä se pukki viipyy?"

Joulupäivän myöhäinen lounas: isoja katkarapuja (prawns, EI shrimps!) sekä hummeria :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti