tiistai 11. joulukuuta 2012

Uudistuksia!

Pari uutta juttua blogin ulkoasussa:

  1. Kartta! Eric askarteli tuohon sivupalkin alaosaan hienon Australian kartan, johon on piirretty meidän matkareitti ja kaikki pysähdyspaikat kuukauden ajalta, kun matkasimme Gold Coastilta Cairnsiin. Sen alapuolella olevaa sinistä linkkiä klikkaamalla kartta aukeaa isoksi ja sitä voi tutkia zoomaamalla lähemmäksi. Eikö olekin hienoa?! Kun reissuja tulee lisää, laitamme uusia karttoja siihen alapuolelle.
  2. Voit seurata blogia sähköpostin avulla! Sivupalkissa kartan alapuolella on kohta "Follow by Email". Siihen voit laittaa sähköpostiosoitteesi ja joka päivä, kun tulee uusi postaus, saat siitä viestin sähköpostiisi. Kun olet täyttänyt tyhjään kenttään sähköpostiosoitteen (sekä sen jälkeen aukeavan ikkunan kuvassa näkyvän tekstin ja osoitteen uudestaan), saat viestin, jossa pyydetään varmistamaan postin tilaus. Eli linkkiä klikkaamalla homma on hoidettu. Helppoa :)
  3. Translate-nappi! Sivupalkissa kartan alapuolella on kääntäjä-nappi, josta klikkaamalla voi valita kielen ja blogi kääntyy automaattisesti sille kielelle. Ei mitään hienoa kieltä, kun kyseessä on automaattinen kääntäjä, mutta ainakin englanti näytti ihan hyvältä. Nyt sitten vain suosittelemaan meidän blogia kaikille vieraskielisille sukulaisille ja tuttaville!
Toivottavasti näistä uudistuksista on iloa teille kaikille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti