lauantai 5. tammikuuta 2013

The Clog Barn Holiday Park

The Big Bananan jälkeen keskiviikkona ajoimme Coffs Harbourin kaupunkiin. Yöpymispaikan etsiminen oli taas hankalaa, kun heti ensimmäinen (ja varmasti hienoin) yli 200 paikkainen leirintäalue oli täynnä. Löysin esitteestä, että lähellä oli toinen pienempi alue ja menimme sinne kysymään telttapaikkaa.


No. Paikka oli sitten hollantilaisen pariskunnan omistama pieni "The Clog Barn Holiday Park". Niille, jotka eivät tiedä: clog on siis puukenkä. Kaikki varmaan arvaavat, mitkä ukolla tiskin takana oli jalassa? Puukengät. Ihan oikeat. Jep. Mies tuli tiskin takaa näyttämään meille suuntaa telttapaikalle ja heti, kun hän nousi ylös tuoliltaan, kuului kamala kopina. Jep. Tämä paikka oli muutakin kuin caravan park. Tämä oli nähtävyys. Kuvassa näkyvästä hienosta hollantilaisesta talosta pääsi takapihalle, jossa oli miniatyyri hollantilainen kylä. Lisäksi kahvila viereisessä vihreässä talossa on kuuluisa (ainakin Coffs Harbourin esitteen mukaan) pannukakuistaan.

Meidän koti :)

Saimme telttapaikan leirintäalueen viimeisestä nurkasta, metsän laidasta, pienen joen varresta. Tässä vähän kuvia meidän naapureista:

Sorsalintuja oli ainakin viittä eri sorttia :)

Kalkkunoitakin oli pari. Jep. Kalkkunoita :) Australian Black Brush Turkey. Ja lisäksi löytyi Ibiksiä ja joitain pikkulintuja.

Liskojakin oli erilaisia. Kivointa oli, kun ne tappelivat keskenään ja mekkaloivat...

Tämä yksilö oli jotenkin järkyttynyt meidän teltan pystytyksestä... Se tuijotti meitä KOKO loppupäivän. Kai se ajatteli, mitä me tehtiin sen takapihalla :)

Tämä kuva on samasta tuijottavasta liskosta. Avattiin meidän takaikkunan verho ja tuijotettiin sitä takaisin :) Se vaihtoi välillä asentoa (pitkään oli jopa selkä meihin päin ja vain pää kääntyneenä meitä kohti!) ja jatkoi vaan tuijottamista. Tiedän ainakin yhden Mikan, joka ei tykkäisi tämmöisestä naapurista... :)


4 kommenttia:

  1. Olisi ollut allekirjoittaneelle riittävä syy vaihtaa telttapaikkaa (enkä meinaa syyksi sitä että liskolla oli paha mieli teidän aiheuttamasta häiriöstä hänen "omalla takapihalla"!). Onneksi kaverilla oli kuitenkin jalat mitä en aluksi kuvasta huomannut...
    Mika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Näin ajattelinkin. Noita liskoja on täällä joka paikassa, isoja ja pieniä. Goanna-liskot voivat olla jättiläisiä, varmaan jotain 3 metrisiä. Goannat voi olla agressiivisiä ja niillä on isot kynnet. Sama juttu kuin linnuilla: ihmiset syöttävät niitä ja ne voivat olla agressiivisia seuraavia ihmisiä kohtaan, jotka eivät annakaan ruokaa.

      No, mutta jos et tykkää noista liskoista, niin mitäs sanot, kun meillä oli teltan vieressä seuraavassa yöpymispaikassa pieni vihreä puukäärme? Se on onneksi vaaraton ja pelkää ihmisiä, mutta itse olin ainakin kauhusta jäykkänä! :D

      Poista
  2. Hyi! Mielestäni käärmeiden elämäntarkoitus on kasvaa (kaukana ihmisistä) kenkien valmistusmateriaaliksi, mutta se ei tietenkään koske sitä vihreää tyyppiä jonka näit, paitsi jos tykkää tietysti vihreistä kengistä.
    Toivottavasti saatte luukun uuden työn yhteydessä, ettei tarvitse yöpyä noiden "tyyppien" kanssa samoissa neliöissä. Tiedä mikä tulee seuraavaksi vastaan aamulla kun avaatte teltan oven...jotenkin Suomen talvikin rupesi tuntumaan mukavalta, valoisalta ja turvalliselta :-)
    Cheers!
    Mika

    VastaaPoista
  3. Hah, käärmeiden tarkoitus on popsia teltan edustalta rotat parempiin suihin. Mä oon joka kerta onnesta soikeena, kun eteeni on ilmestynyt kärmes. Tosin ne on suhtautunut muhun aina HYI-asenteella eli sylkäissyt kerran ja nostanut kytkintä saman tien.

    Mikan valtavaan patinkihyllyyn täytyykin sitten jostain hankkia rotannahkakengät!

    Siellä on vissiin nyt sitten puskat valmiina BBQ:ta varten.

    Jässe

    VastaaPoista