torstai 31. tammikuuta 2013

Leaving Sydney

Hypitään nyt kunnolla ajassa taaksepäin. Olen vähän jäljessä näissä postauksissa...


Perjantaina 11. tammikuuta lähdimme Sydneystä ja jätimme hienon hotellihuoneen taaksemme. Olimme jo muutama päivä aikaisemmin varanneet caravan parkista telttapaikan. Caravan park sijaitsi yhdessä Sydneyn monista kaupunginosista, Duralissa. Dural on puolen tunnin ajomatkan päässä Sydneyn keskustasta luoteeseen. New South Walesin alueella riehui niin paljon tulipaloja, joten emme uskaltaneet lähteä kauemmaksi vielä sillä hetkellä.


Ajoimme hotellilta pohjoiseen. Tällä kertaa halusimme ajaa Harbour Bridgeä pitkin, kun tulomatkalla ajoimme tunnelia pitkin. Kello oli jo kymmenen paikkeilla, joten aamuruuhkat olivat jo ohi ja muutenkin liikenne oli sujuvaa. Harbour Bridge on yksi maailman hienoimmista silloista ja oli kiva päästä ajamaan sitä pitkin. Vuonna 2010 kävelimme sillan yli, joten se olikin jo tuttu silta.


Pelkääjän paikalla autossa istui allekirjoittanut innoissaan ja räpsi kameralla varmaan kymmeniä enemmän tai vähemmän onnistuneita kuvia sillan ylityksestä...


Loppumatka Duraliin meni nopeasti ja vähemmän innostuneena :) Olimme tietysti kivan aikaisin caravan parkissa ja pystytimme teltan kuumassa auringon paahteessa. Sen jälkeen lähdimme tutkimaan Duralin supermarkettia. Samassa paikassa pysyimmekin sitten seuraavat viisi yötä ja yritimme epätoivoisesti soitella joka paikkaan ja löytää töitä. Ainoa työmahdollisuus tarjoutui Coffs Harbourista. Tartuimme tilaisuuteen, koska rahatilanne alkoi näyttää jo huonolta. Coffs Harbouriin oli matkaa reilu 500km. Kun pääsimme perille, tiesimme heti, että se paikka ei ollut meitä varten... Siitä lisää myöhemmin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti